Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Dreng kan lide min bedste veninde

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Sige det ligeud til ham.
Give ham små hints om, at hun ikke er interesseret.
Få en anden til at sige til ham, at hun ikke er interesseret.

  • Den hjælpsomme 9.kl., 15 år

Hej søde pige
Jeg kan godt forstå dit dilemma det er super betænksomt af dig at du ikke vil afvise ham fordi du synes det er synd for ham men det tror jeg altså vil være den bedste beslutning fordi selvom det nok vil såre ham er det en korter smerte for ham end hvis du vælger at blive kærester med ham uden at have følelser for ham hvor hvis han finder ud af at du ikke har haft følelser for ham men stadig har været kærester bliver man meget ked af det du kan prøve at afvise ham på en god og stille og rolig måde sige stille og roligt til ham at du ikke har de samme følelser for ham som han har for dig det er det bedste du kan gøre for selvom han nok bliver ked af det så har han fået en afklaring på at følelserne ikke er gengældt og så kan han finde en anden pige som også kan lide ham uden han føler at ham spiller på to piger på samme tid jeg er selv blevet afvist på den måde og også haft en kæreste som kun var sammen med mig fordi jeg kunne lide ham han havde ikke de samme følelser for mig men tog mig alligevel for ikke at såre mig men det såret mug da jeg fandt ud af at han aldrig havde haft følelser for mig så jeg kender til at stå på drenges side af dilemmaet håber det hjælper

  • H, Pige, 20 år

Hej søde
Jeg har ikke selv stået i samme situation, dog kender jeg flere med samme problem. Jeg syntes at i skal være ligeud med hvad din veninde mener. Som du sagde så skriver de sammen. Så det kunne måske være en mulighed at skrive til ham at hun ikke er interesseret, men uden at virke nedladende selvfølgelig. Prøv så vidt muligt ikke at ydmyge drengen foran de andre og sørg for at holde det mellem jer så det ikke går ud over ham og at alle kender til hans “crush”

Held og Lykke

  • Hende med de gode råd, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat