Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelskede

Hej

jeg er forelskede i denne dreng

men ved ikke hvordan jeg skal sige det

for han er 12 og jeg er 10

og er bange for at han ville grine af mig

hvis jeg siger det

DET ER EN KRISE

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Jeg forstår dig godt. Men tænk: Hvad er det værste, der kan ske?
At han siger nej og griner.
og hvad så?
så accepterer du det, om kommer videre.
Men man kan også vende den om.
Hvad er det bedste, der kan ske?
At han siger ja.
Nemlig.
Sig det til ham!

  • Anonym, Dreng, 14 år

Hej søde pige
Jeg tror rigtig mange er nervøse når de er forelsket om følelsen er gengældes jeg var selv ret vild med en dreng før sommerferien sagde jeg det til ham og det havde jeg været vild med ham i over en måned og selv om jeg er meget ælder end dig var jeg stadig mega nervøs jeg tror bare man bliver nød til at kaste sig ud i det og sige hey x jeg synes du er pisse sød vil du være kærester eller noget i den dur det kan godt være man bliver skuffet og han siger nej men tænk hvis du havde gået og været nervøs i flere uger og når du så endelig havde taget mod til dig så var en anden pige kommet dig i forkøbet og var blevet kærester med ham ville du så ikke være sindssyg ærgelig over at du ikke spurgte ham i tide så du måske kunnet være blevet kærester med ham hvis han siger nej då hed di at du har prøvet og han ikke havde de samme følelser for dig og så er min erfaring at det er noget nemmer at acceptere hvis han for en kæreste

  • Mig, Pige, 20 år

Altså, hvis der er to klassers forskel, så er jeg jed af at sige det, mdn chancen for at han vil sige nej er nok forholdsvist stor. For eksempel: jeg går i 7. nu, og hvis en fra 9. spurgte mig, ville det jo også være lidt mærkeligt. Eller nu her efter sommer, hvor jeg skal til at i 8. og rn fra 10./efterskole/gymnasiet, spurgte mig. Jeg ved det ikke. Go for it hvis du synes, men jeg ville ærligt talt nok lade vær.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat