Brev

Sygt forelsket i en fuckboy…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Mit bedste råd må være: DROP HAM! tror kun du bliver ulykkelig af at håbe. Har oplevet nøjagtig det samme som dig. Var også sygt forelsket i alle tiders lækre fyr selvom et par veninder advarede mig om at han vist var en fuckboy. Til en fest blev jeg virkelig opvartet af ham og han sagde alle mulige søde ting og jeg var bare i den 7. himmel. Det endte med at vi gik i enrum og kyssede og jeg fik finger og han forsikrede mig om at jeg var den eneste ene osv. – mens han havde fingeren oppe i mig. Jeg ku næsten ikke være i mig selv af bar lykke. Men den næste tid var det som om hans interesse ikke var så stor mere og senere kom jeg til at snakke med en pige efter en fest jeg ikke havde været med til. Der havde han sagt det samme til hende mens han gav finger. Jeg har aldrig været så ulykkelig og ydmyget i hele mit liv. Jeg tudede og min mor ville trøste og jeg fortalte det hele (self minus det med finger) og hun rådede mig til at droppe ham. Det gjorde jeg samme dag og jeg er glad jeg gjorde det selvom jeg stadig får fornemmelser når jeg tænker på ham. Så mit råd er: drop ham!

  • den svigtede, Pige, 15 år

Hej, pige på 16.
– Han lyder ikke som om, at han er værd at bruge tid på. Han har travlt med andre piger og gengælder ikke dine følelser. I kan måske ligge det bag jer og bare være venner, eller du kan cutte kontakten med ham fuldstændig, hvis det er nødvendigt. Du skal nok komme over ham, det tager bare den tid, det tager.

  • Michael, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat