Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sygt forelsket i en fuckboy…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Mit bedste råd må være: DROP HAM! tror kun du bliver ulykkelig af at håbe. Har oplevet nøjagtig det samme som dig. Var også sygt forelsket i alle tiders lækre fyr selvom et par veninder advarede mig om at han vist var en fuckboy. Til en fest blev jeg virkelig opvartet af ham og han sagde alle mulige søde ting og jeg var bare i den 7. himmel. Det endte med at vi gik i enrum og kyssede og jeg fik finger og han forsikrede mig om at jeg var den eneste ene osv. – mens han havde fingeren oppe i mig. Jeg ku næsten ikke være i mig selv af bar lykke. Men den næste tid var det som om hans interesse ikke var så stor mere og senere kom jeg til at snakke med en pige efter en fest jeg ikke havde været med til. Der havde han sagt det samme til hende mens han gav finger. Jeg har aldrig været så ulykkelig og ydmyget i hele mit liv. Jeg tudede og min mor ville trøste og jeg fortalte det hele (self minus det med finger) og hun rådede mig til at droppe ham. Det gjorde jeg samme dag og jeg er glad jeg gjorde det selvom jeg stadig får fornemmelser når jeg tænker på ham. Så mit råd er: drop ham!

  • den svigtede, Pige, 15 år

Hej, pige på 16.
– Han lyder ikke som om, at han er værd at bruge tid på. Han har travlt med andre piger og gengælder ikke dine følelser. I kan måske ligge det bag jer og bare være venner, eller du kan cutte kontakten med ham fuldstændig, hvis det er nødvendigt. Du skal nok komme over ham, det tager bare den tid, det tager.

  • Michael, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat