Brev

Svigermor

Hej jeg er en 13 årig dreng som lige har fået en kæreste.

Den anden dag skrev vi sammen at vi skulle begynde og drikke og have sex.

Så den anden dag skriver hendes mor at hun har set ALT hvad vi har skrevet og at min kæreste har fået taget sin telefon og computer i en måned.

Shit! Hvad skal jeg gøre?

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Du skal vel nok bare tale med hende og hendes mor om at det var forkert det du og hende tænkte på, og se hvad det fører til🤔held og lykke

  • Duttrr, Dreng, 13 år

tænker du kan ringe til børnetelefonen og hvis det er grænse overskridene så skriv , jeg syntes en måned er lidt over grænsen for en forældre ,at tage den så lang tid snak med en du stoler på.

  • pige, Pige, 12 år

Du kan jo altid prøve at forklare hende at i jo er unge og det jo er helt normalt at udforske sammen hvis man er trykke hved hindanden. Du kan jo også lave en aftale om en drikke grænse måske maks 2 almendelige øl, og at i kun har sex med kondom på, eller at han kan prøve og drikke hjemme først så hun lige har styr på ham.
Hilsen M

  • Håber det hjælper, Dreng, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat