Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Svært med kærligheden..?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg forstår dig godt, kærlighed er bestemt ikke nemt. Du er kun 17 år og der er masser af tid. Så først og fremmest, ikke hast.

Der er en grund til at du lukker af for dem og ikke kan/gider mere. Det bunder altid i at der er noget andet i vejen. Det er det du skal finde frem til og prøv at stille dig selv spørgsmål, om hvorfor du ikke gider/kan.

Når du så er ved at droppe en fyr, så spørg dig selv…”er det virkelig der her jeg har lyst til?”, “hvorfor var jeg sammen med ham i første omgang?”. Det vigtigt at du kigger tilbage og tænker på hvad det virkelig var du faldt for og på den måde bevare kærligheden.

Håber det kan hjælpe dig

  • Line, Pige, 17 år

Mit råd er at du skal vente til du er klar.
Du lyder ikke til at være klar på et seriøst forhold nu, og måske er du bare lidt drengeglad og kan lide opmærksomheden?? Jeg kan helt sikkert følge dig, for jeg havde det på samme måde engang.

Mærk efter om det er noget du gerne vil, eller bare noget for hyggens skyld.

Håber jeg hjalp!

  • Mille, Pige, 16 år

Kender det godt selv, men er du klar til et seriøst forhold? Ellers er du bare for nu lidt mere vild med ideen om flirts. Men ellers snak med nogle veninder om det og hør hvad de tænker (da de kender dig personligt)

  • Skrrt, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat