Brev

Svært med kærligheden..?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg forstår dig godt, kærlighed er bestemt ikke nemt. Du er kun 17 år og der er masser af tid. Så først og fremmest, ikke hast.

Der er en grund til at du lukker af for dem og ikke kan/gider mere. Det bunder altid i at der er noget andet i vejen. Det er det du skal finde frem til og prøv at stille dig selv spørgsmål, om hvorfor du ikke gider/kan.

Når du så er ved at droppe en fyr, så spørg dig selv…”er det virkelig der her jeg har lyst til?”, “hvorfor var jeg sammen med ham i første omgang?”. Det vigtigt at du kigger tilbage og tænker på hvad det virkelig var du faldt for og på den måde bevare kærligheden.

Håber det kan hjælpe dig

  • Line, Pige, 17 år

Mit råd er at du skal vente til du er klar.
Du lyder ikke til at være klar på et seriøst forhold nu, og måske er du bare lidt drengeglad og kan lide opmærksomheden?? Jeg kan helt sikkert følge dig, for jeg havde det på samme måde engang.

Mærk efter om det er noget du gerne vil, eller bare noget for hyggens skyld.

Håber jeg hjalp!

  • Mille, Pige, 16 år

Kender det godt selv, men er du klar til et seriøst forhold? Ellers er du bare for nu lidt mere vild med ideen om flirts. Men ellers snak med nogle veninder om det og hør hvad de tænker (da de kender dig personligt)

  • Skrrt, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere