Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Svært med 2

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror ikke at du skal være kærester med ham på 20 da Han er lidt for gammel men jeg synes også at du skal prøve ikke have en kæreste fordi det nok er bedst med at du laver din lektier

  • Anonym, Pige, 15 år

Nu siger jeg det bare lige ud. Ham på 20 år skal du ikke have noget med. Han er alt for gammel til at være en man havde noget med i en alder af 16 – ja synes faktisk han endda er for gammel til at være din ven. Ang. ham den 18 årige… Ved du han ikke kan lide dig ved at han har afvist dig eller på nogen vis givet tydelig udtryk for det, eller er det dig der bare ikke kan se hvorfor han ville kunne lide dig?? Spørger fordi at hvis du ikke er sikker på om han rent faktisk ikke kan lide dig på den måde, kan du kun gøre dig selv en tjeneste, hvilket er at finde ud af det. Held og lykke

  • Anonym, Dreng, 18 år

Lyder lidt som om det er alderen du er tiltrukket af.

  • ok, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat