Brev

stressende tanker

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg har en veninde der har det på samme måde. Du skal bare huske på at ingen har lov til at kalde dig billig, du er mere værd end det. Det kan være rigtig sjovt at skrive med nogle der siger ar de har føleser for dig, men hvis det ikke føles sådan når i ikke snapper syntes jeg ikke at du skal tro på det. Og PS det er en vildt dårlig ide at sende nuds det kan meget nemt ødelægge alting for dig. Håber at du får det bedre snart. Knus

  • En pige, Pige, 14 år

send aldrignuuds lige meget hvor dårligt du har det, for så vil du kun få det være. drenge har det med at kalde piger ord, som de egentlig ikke har nok hjerne til at vide hvad det betyder de siger det bare. Hvis du var billig ville det svare til at du gik ikke så dækkende tøj og opfordrede drengene til at havde sex med dig. Eller at du bare havde sex med en masse, forrdi de spurgte. Du er bestemt ikke billg og det skal du hellere ikkke finde dig i

  • Anonym, Pige, 14 år

Først og fremmest skal du ALDRIG sende nudes, ligemeget grunden. snap gemmer alle billeder, plus det kan ødelægge så meget for dig hvis de bliver delt. Du har hellere ikke nogen grund til at føle dig “billig” hvis du ikke har været sammen med flere. eller gjort noget forkert.

  • ANONYMT, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere