Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Storebrors ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tror ikke X vil være kærester med dig, hvis han vil bevare hans venskab med dine brødre. Plus dine brødre vil nok afbefinde sig med du er kærester med ham, når de godt ved han er en flink type. Eller bare spørg om, om kæreste, det ingengang sikkert at han siger ja.

  • Benedicte, Pige, 16 år

Halløj🌸🌼🌸🌼
Det virker som om at du virkelig holder af og elsker dine brødre hvilket virkelig er dejligt men det er dit valg hvem du er sammen med. Hvis du er forelsket må det være meget svært ikke at kunne være sammen med ham. jeg synes også at det er vigtig at din storebrors og X’ venskab ikke bliver ødelagt. Du kunne måske også snakke med en god ven eller en du stoler på om det.
kh mig

  • 🌼🌸🌼🌸, Pige, 12 år

Forstår godt det svært at vælge men altid vælg famile over drenge. Altså drenge kommer og går men familie ville altid være der og når han er venner med dine storebrødre tror jeg ikke han ville, drenge har jo brocode og det ville nok være det samme som hvis ens ven var sammen med ens ex. Prøv og tænk på de dårlige ting ved ham og omkring ag være kærester med ham.

  • Pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat