Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

store indre skamlæber

hej –

 

Jeg er en 14 årig pige, som har en kæreste jeg holder vildt meget af. (han er også 14) , vi har snakket lidt om sex, fordi det betyder tillid for både mig og ham.. men ja, vi elsker virkelig hinanden, og føler os begge parate, men så er det sådan jeg har et problem… mine indre skamlæber er virkelig store!

de hænger ca 2-3 cm ud, og hvis man hiver i dem er de nok ca 6.. det er virkelig træls, og det betyder jeg ALDRIG har turde vise mig nøgen foran nogen somhelst. oveni det har jeg mistanke om at jeg har svamp, og tør ikke tage til lægen.

 

jeg ved det med skamlæberne er 100 % normalt, har bare aldrig set andre med et, og derfor føler jeg mig unormal <3

 

skriv hvis i også har indre skamlæber der er lidt for store, for det er svært for mig at gå rundt med tanken og følesen om jeg er den eneste. og hvis nu i har det og har været til lægen, hvordan er det så?

KH – Anja

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat