Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Stor aldersforskel

Hej.

Jeg er en pige på 14 år og er blevet vild med en på snart 18.
Jeg har været meget sammen med ham meget og har fået hans snap og nr.
Vi har aftalt snart at være sammen,

men ved hverken om han kan lide mig på den måde
eller om der er for stor aldersforskel?..

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej jeg synes ik det er godt og blive kærester med en på næsten 18 når du er 14 i den alder er der for stor alders forskel det bare min mening

  • Idk, Pige, 12 år

altså måske skulle du overveje hvor meget du føler for ham. Nogle gange kan man føle at denne person er den eneste ene, men så noget tid efter opdager man at han/hun alligevel ikke er det. Du burde måske vente et par uger eller mere. Det er alligevel en stor aldersforskel så i kan godt støde på et par problemer. Om ikke andet så er det jo ikke engang sikkert at han er så forelsket i dig. Prøv også at overvej at han er mere moden end dig. Han kan jo snart flytte hjemmefra osv. Der er også det at hvis du opdager at han ikke er noget for dig kan det være du har nået at miste din mødom, men hvis du alligevel føler rigtig meget for ham og det er gengældt så tag en snak om jeres fremtid sammen.
Kh fluen

  • Fluen, 16 år

Hej pige!
Alder er bare et tal, men inden du spørger om kæreste eller noget ala det så mærk ekstra godt efter, hvor meget du føler for ham!

Jeg har selv en kæreste.. Og da han spurgte mig var jeg virkelig i tvivl om, hvad jeg skulle svare.
Held & lykke til dig!
Kh mig

  • Pige, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat