Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Er han for gammel?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej, jeg kan godt se at du synes at det er svært. Du skal bare være sikker på at han har respekt over for dine grænser og forstår det. Måske du også skulle snakke med din storebror om det inden at det bliver for seriøst så han er forberedt på det. Men ellers bare tag det stille og roligt med ham så du ikke ender med at tage chancen nu hvor du ved at der måske er nogen der kan se lidt skævt på det. Men bare tal med dine forældre og bror om det jeg er sikker på at de vil forstå det. Held og lykke med det

  • s, Pige, 14 år

Hey pige på 14. Jeg er selv en dreng på 19 år, jeg sidste år var jeg selv sammen med en pige på 14 år, hvilket jeg følte var helt okay, da jeg også selv er på den lidt fjollede side. Mine forældre var lidt skeptiske i starten, men efter tiden var det okay med det. Jeg synes man skal udforske sig selv og sine begrænsninger imens man er ung og klar.
Hilsen dreng på 19 år. 🙂

  • E, Dreng, 19 år

Jeg syntes at du først og fremmes skal være sikker på om han føler på den samme måde, og hvis han ikke gør kan i bare være gode venner. Men hvis han derimod godt kan syntes jeg at du skal finde en anden eller vende tilbage til ham når du bliver lidt ældre.

  • Sofia, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat