Brev

Sove sammen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes dine forældre virker vildt large at du må sove med din kæreste. Det måtte jeg ikke da jeg var 15! Det er helt fair at dine forældre forlanger du selv skal aftale tid med lægen. Er man gammel nok til at have sex er man også gammel nok til at gå til læge omkring det. Nogle læger, men ikke alle, har en online mulighed. Du er 15 og er så gammel nok til at oprette en bruger. Du kan også bare ringe til sekretæren og bede om en konsultation, du behøver ikke sige hvad det drejer sig om. Du kan også bare gå forbi lægen, og aftale en tid med sekretæren. Held og lykke med nætterne med kæresten!

  • Jasmin, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat