Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sove med min kæreste i hverdagene

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg er selv 15 og har en kæreste som ofte kommer i hverdagene hvor han bliver og sover. Det har han ikke altid gjort, men for os var det også bøvlet at han tog med toget omkring 22 og først var hjemme efter 23. Det giver netop meget mere ro og ikke så meget stress at han kan blive og sove, så jeg kan sagtens forstå at i også gerne vil det.
Ved ikke om du må sove/have veninder sovende i hverdagene, men en grund til at du ikke må sove med din kæreste kan være fordi de gerne vil have jer til at være friske til næste dag eller måske tænker de at i ikke er hurtige nok om morgenen og så kommer for sent i skole og sådan.
Jeg synes du skal spørge dem ind til hvorfor de synes det er så dumt, og hvis de så siger noget af det jeg skrev ovenover, så kan du jo spørge om de ikke godt kan give jer en chance til at vise at i godt kan det. Hvis det fungerer og i ikke er helt trætte næste dag og kommer afsted i normal tid, så bør der jo ikke være et problem i at i sover sammen? Og så synes jeg du skal fortælle dem at det ville være meget mere behageligt ikke at skulle “stresse” om eftermiddagen, for det er helt klart mere afslappende at kunne sove sammen. Jeg håber at dine forældre vil give det en chance så i kan vise dem at i godt kan det. Held og lykke

  • Brombeertje, Pige, 15 år

Hej forklar

Dine forældre det med at de ikke kan nå at ses oh´g hvis i må sove i weekenderne, hvorfor så ikke hverdagenen

  • Anonym, Pige, 19 år

Hej pige på 15 år!🕊 måske er dine forældre ik så trygge med at du sover med din kæreste i 9. Klasse, måske syntes de at du først skal ud af skolen for så er alt det der eksame “slut”. Men ved det ik helt er jo også kun 10 år!😊

  • Anonym, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat