Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sove hos kæreste

Hey

Jeg er en 13 årig pige som har en kæreste på 14.

Han har spurgt mig om jeg ville sove hos ham

(altså ikke noget sexsuelt).

Jeg ved bare ikke om det er helt normalt

at sove hos hinanden som 13 – 14 årig.

Nogle der kan hjælpe?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej,
det er helt normalt, og sove sammen med sin kæreste. Man kan godt være nervøs første gang man skal sove sammen, men det er helt okay.
Det er jo bare ligesom og sove med en veninde, men hvis du ikke er klar til at sove med din kæreste, så skal du ikke gøre det.
Du skal gøre hvad du føler dig tryg ved.
Håber jeg kunne hjælpe❤️

  • C, Pige, 14 år

Jeg tror ikke det er så normalt. Der er vist ikke mange forældre der giver lov. Selvom man aftaler på forhånd der ikke skal være noget sexuelt kan det nu nok nemt ske alligevel. Min veninde fik lov at have en dreng til at overnatte (det er eneste gang jeg har hørt om nogen der har fået lov). De er 14 begge to. De skulle så garantere der ikke skete noget og det gjorde de og det var heller ikke meningen. Drengen skulle så sove på en madras. Men de kunne ikke la vær, siger min veninde og han kom op til hende og da de så lå der røg deres underbukser ned og han fik hj og hun fik finger. Min veninde sagde hun var nød til og skifte lagen og gemme det de havde brugt så hendes mor ikke skulle opdage der var sæd og det her skedesaft på. Hun har nu heller ikke fået lov siden. Så nej, jeg tror ikke mange får lov før de er mindst 15.

  • pige uden navn, Pige, 15 år

Hej pige, jeg tænker det lyder som en lidt tidlig alder måske det ville være bedre hvis i ventede et år ihvertfald! Hvad med bare at have nogle hyggelige film aftner sammen i stedet få?
Håber det måske kunne hjælpe

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat