Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Socialt akavet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
Har også lidt selv det samme problem. Man må bare springe ud i det! Prøv fx at tale med frisøren/nettodamen/din vens far eller Whatever. Det hjælper virkelig for mig, og jeg er begyndt at tale mere uden der bliver akavet stilhed! Når jeg er sammen med en af mine venner og det bliver akavet, plejer jeg bare at grine det væk eller lave en joke! Nogengange siger jeg også bare “nu blev det akavet…😂” og så starter samtalen ligesom op igen! Håber det hjalp lidt

  • Eeee, Pige, 13 år

Bare spring ud i det

  • Hjælperen, Pige, 10 år

You can do this

  • Cmogirly, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat