Brev

Sociale problemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg har heller aldrig været så sammen med veninder/venner efter skole og er nok en nørd. Jeg har fået mange nye venner på det seneste fordi at jeg virkelig har prøvet at snakke med en hel masse nye personer, og alle dem jeg har snakket med er faktisk blevet mine venner. Et par af dem er også blevet nogle af mine bedste venner. Jeg synes ikke at du skal tænke så meget på om du har få venner eller ikke har en kæreste, men tænke på hvor sjovt det bliver at få nye venner og tænke på hvor gode de venner du har allerede er. Det er det jeg gør og får mig altid til at få lyst til at få endnu flere venner!

  • Anonymous, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat