Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sociale problemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hvis ikke du går til en sport så prøv at starte til noget. Jeg havde ikke rigtig nogle venner før jeg startede til fodbold. Jeg havde en veninde som jeg lærte at kende i vuggestuen (snakker stadig med hende i dag, har kendt hende i 14 år nu) Men efter jeg startede til fodbold fik jeg virkelig mange nye veninder! Og hvis ikke du er så meget til sport så prøv at finde et andet sted hvor der er mennesker med samme interesse som dig, så har man altid noget man kan starte en samtale om.. Og lad værre med allerede at tænke på kærester! Jeg går i 9.klasse og er næsten den eneste på min årgang der ikke haft en kæreste, og det er der altså også fordele i! Du behøver slet ikke at tænke så meget over det hele, prøv (selvom et er svært) at springe dig ud i at snakke med nogle du måske ikke plejer at snakke med?
Skal selv på efterskole til næste år, og du skal ikke være bange for at du ikke får venner der! Jeg var i sommerferien en uge på den efterskole jeg skal gå på sammen med ca 80 andre børn, og jeg som er MEGA genert kom til at snakke med rigtig mange 🙂

  • Anonymous, 15 år

Det skal nok gå du behøver ikke være bange for at være alene på et tidspunkt skal du nok finde en hvem ved om det er når du er 20 eller 30 eller noget andet men du skal nok finde en så du behøver du ikke være bange for bare vær dig selv så er jeg sikker på at det går:)

  • Anonymous, Dreng, 11 år

Hej
Jeg har heller aldrig været så sammen med veninder/venner efter skole og er nok en nørd. Jeg har fået mange nye venner på det seneste fordi at jeg virkelig har prøvet at snakke med en hel masse nye personer, og alle dem jeg har snakket med er faktisk blevet mine venner. Et par af dem er også blevet nogle af mine bedste venner. Jeg synes ikke at du skal tænke så meget på om du har få venner eller ikke har en kæreste, men tænke på hvor sjovt det bliver at få nye venner og tænke på hvor gode de venner du har allerede er. Det er det jeg gør og får mig altid til at få lyst til at få endnu flere venner!

  • Anonymous, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat