Brev

SNAP-CRUSH

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Måske kan du prøve at snakke med din mor om det. Sig at du føler dig klar, og gør det tydeligt, at han OGSÅ er 12. Håber det hjælper 🙂

  • K, Intersexual, 23 år

Hej pige på 12 år jeg hved godt jeg ikke er lide så gammel som

dig men jeg har selv stået i det dilemma det første jeg gjorde var først

at sige jeg hade et crush på ham så min mor hviste det så da han

spurte sage jeg ja men det var først dagen efter jeg sage det så har

man lige lidt tid til a tengke over hvordan man siger det og så siger man det

hun bliver nok glad på dine vajende det skal nok gå

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej pige
Du lyder som om du virkelig godt kan lide drengen og omvendt. Derfor syntes jeg at det er ærgerligt at du stopper dig selv, fordi du ikke ved hvad din famile vil sige til det.
Jeg ved at det kan være svært at sige det til din familie men det er jo som det er. Det er jo ikke de noget de bestemmer. Men du kan jo starte med at sige det til dine forældre også kan du sige det til resten af familien senere.
Men ja bare sig det som det er
Kh. Pige på 14 år☺️

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat