Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Snakke med piger

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare lige en Update, fra mig der skrev beskeden. Så jeg har gået forbi hende på gangen et par gange nu, men ingen af gangene har hun enten lagt mærke til mig, eller med vilje ikke smilet tilbage. Jeg er ikke sikker på om løbet er kørt, men ja.

  • Anonym, Dreng, 17 år

Hey mate
Det løb er nok kørt men undgå at prøve at fronte hende på gangen eller andre steder hvor der ikke er stemning til en snak. Hvis du virkelig mener at der er noget tilbage skal du prøve at snakke hende til en fest eller efter skole, hvor det ikke føles lige så “forced”.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Løbet er da bestemt ikke kørt! Seriøst! Bliv ved ærlig talt, og de bedste komplimenter der findes (synes jeg) er:
Du har en pæn stemme el.l fordi stemmen er man altid usikker på
Du udsender en dejlig energi
Sig noget om hendes duft
Dit hår ser flot OG sundt ud
Self skal du lige ændre lidt på dem men du ved! Og du kan klart nok ikke bare give dem ud af det blå men hvis lejligheden kommer. Jeg synes helt klart du stadig skal gøre en indsats, og bare virk lidt cool og ærlig så skal den nok gå! For du lyder mega flink! 😀 og prøv at snakke med hende på gangen, eller ET eller andet! Søg på gode måde at starte en samtale!

Held og lykke❤️

  • :), Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat