Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Snakke med piger.

Hej jeg er 13 dreng

og jeg vil rigtigt gerne have en kæreste

men jeg ved ikke hvordan man snakker med piger.

(Hvad siger man til dem)

Jeg vil gerne (Hvis i har)

have nogle råd til at snakke med piger.

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa nu taler jeg ud fra erfaring, altså ved godt det kan være lidt svært men jeg tror piger sætter pris på hvis drengene bare kommer over og spørger f.eks. Hvad har du så lavet i din sommerferie? Ved godt det lyder lidt plat men det er det der virker. Hvis du så har talt lidt mere med hende / dem kunne det være at du begyndte at snakke om lidt andre ting som at du kunne begynde at give dem små komplimenter som hvis de var blevet klippet kunne du sige “er du blevet klippet?” Så siger de nok ja og så kan du sige “det passer godt til dig” eller invitere dem hjem og måske lave ansigts masker hvis du er en der er til sådan noget ellers er en tur i det nærmeste center også en klassiker.
Held og Lykke

  • C, Pige, 12 år

Bare sig hej ig, og lad være med at drille dem. Ik vær bange! Good luck (:

  • (:, Nonbinær, 14 år

mit råd er at du finder nogen pige/pige som snakker om noget du har samme mening om som at de ikke kunne lide en flim som du heler ik kunne lide og der fra bliver du ved med at snakke og så kan du blive ved og bygge dig tætter og tætter på dammerne

  • joe, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat