Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Slå op med min kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Det er godt nok en svær beslutning, det kan jeg godt se.
Synes du skal spørger dig selv om, hvad du ville have han havde gjort, hvis det var omvendt.

Personligt ville jeg have han slog op med mig nu, i stedet for at jeg ville tro alt er godt og nyde både årsdag, give gaver og nyde fødselsdag sammen og så bagefter blive slået op med.

Synes du skal slå op – selvom det er virkelig hårdt og et lidt uheldigt tidspunkt.

  • Anonym, Pige, 18 år

Hey. Jeg ved godt jeg er yngre end dig men nu giver jeg dig min opfattelse. Ligemeget hvornår han bliver slået op med, vil i nok begge to bliver lidt såret. Fordi i har været kærester i lang tid vil det jo gøre ondt. Alt i alt syntes jeg du skal være ærlig så hurtigt som muligt.

  • Petra, Pige, 13 år

Hej,

Jeg synes, at du skal prøve at tale med ham om det.
Du skal ikke ikke sige direkte, at du har mistet følelser, men prøv at kom ind på emnet, og så fortæl ham, hvad du føler. Jeg er selv lige blevet dumpet af samme grund, og det er virkelig ikke sjovt (for begge parter), jeg synes derfor, at I skal tale om tingene, så I måske kan finde ud af, hvor den er gået galt, så der er bare den mindste chance for, at I kan forblive sammen.
Min ex gjorde det, da det var for sent, og nu er vi slet ikke på talefod, og jeg ville virkelig gøre alt for at få hende tilbage og vise mit værd.

Jeg ønsker jer det bedste held og lykke med hele situationen!

  • Anonym, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat