Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Slå op med kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Heyy.

Du kunne måske sige til hende at du gerne ville være mere sammen ved dine vennner, også måske sørge for at lave flere aftaler med dine venner sådan så du ikke kan være sammen med din kæreste hele tiden, fordi du har andre aftaler.

Håber du finder på noget

  • -mig, Pige, 11 år

Sig at du har brug for at I har lidt afstand. IKKE som en pause!!! Men bare at I ikke er sammen hele tiden fordi du gerne vil være sammen med andre. Snak med hende. For det virker til at du stadig kan lide hende men spørg om i ikke kan prøve at skrue lidt ned for kvalitetstiden så i ikke er sammen hele tiden. Håber det kunne være en ide❤

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej
Jeg forstår virkelig godt dit problem, og for at være ærlig har jeg selv været den pige i denne situation. Jeg forstår på dig du ikke vil såre hende, men samtidig ikke kan forsætte det sådan her.
Mit råd er: du skal fortælle hende det hele som det er, og du føler dig klemt i forholdet. Som pige kan man være meget utryg da du på efterskolen snakker med mange piger, men måske søger hun dig(og tryghed) af en personlig grund hun ikke tør sige. Er sikker på i ved at snakke om det kan løse det. Jeg snakkede ikke med min kæreste, han slog bare op og senere fandt vi ud af at vi havde misfortået hinanden og her et år efter kunne vi have været sammen hvis vi havde snakket ordenligt…Så endelig ikke slå op før i har snakket. Hjælper det ikke kan i overveje at slå op, men kommunikation er vejen frem, og ærlighed.
Modigt du spørger om hjælp og stor respekt for du kæmper for jeres forhold”:)
Held og Lykke

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat