Brev

slå op eller ej

hej.

Jeg er en pige, som har en kæreste.

min kæreste og jeg har være sammen i 6 måneder+.

vi gik på efterskole sammen sidste år.

jeg har taget et år mere på efterskole hvilket betyder at min kæreste går på gym.

jeg elsker ham virkelig højt,

men nogle gange oppe på efterskolen får jeg bare lyst til at slå op med ham og leve mit liv uden at skulle tænke på ” ej hvis jeg krammer ham her bliver min kæreste så sur”

når jeg er sammen med min kæreste er jeg så forelsket og det er så rigtigt at være sammen med ham,

men når jeg er på efterskolen vil jeg bare gerne kunne putte med andre drenge uden at skulle bekymre mig.

har tænkt på om vi skulle holde en pause, men så tror jeg bare at det vil ødelægge det hele.

jeg vil ikke miste ham.

jeg har sådan et godt forhold med hans familie og tror ikke det er så tit at man har sådan et specielt forhold med dem.

nu skriver jeg det. jeg vil også gerne bolle og kysse med andre end ham. det er sådan set det hele drejer sig om.

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Hvis du gerne vil prøve noget nyt, så slå op og giv de andre drenge en chance. Man behøves ikke binde sig til en for at stå sikkert, hvis nu man gerne vil prøve noget nyt. Men hvis du virkelig er vild med ham så bliv dog hos ham. Bare fordi man er i et forhold, betyder det ikke at man ikke kan finde andre drenge tiltrækkende, så længe man ikke gør noget ved det. Men i sidste ende er det jo op til dig hvad du gør, så længe du ikke flirter på et andet niveau end venneplan, kysser eller går i seng med en anden før du har slået op med din nuværende kæreste.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Hej pige på 16 år.Jeg er måske ikke hel så god til dette evne, men jeg tænker at i måske kunne lave en aftale eller sådan noget, hvor du forklarer hvordan du har det. Måske kunne i finde en løsning sammen?

  • menneske, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat