Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

slå op eller ej

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej
Hvis du gerne vil prøve noget nyt, så slå op og giv de andre drenge en chance. Man behøves ikke binde sig til en for at stå sikkert, hvis nu man gerne vil prøve noget nyt. Men hvis du virkelig er vild med ham så bliv dog hos ham. Bare fordi man er i et forhold, betyder det ikke at man ikke kan finde andre drenge tiltrækkende, så længe man ikke gør noget ved det. Men i sidste ende er det jo op til dig hvad du gør, så længe du ikke flirter på et andet niveau end venneplan, kysser eller går i seng med en anden før du har slået op med din nuværende kæreste.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Hej pige på 16 år.Jeg er måske ikke hel så god til dette evne, men jeg tænker at i måske kunne lave en aftale eller sådan noget, hvor du forklarer hvordan du har det. Måske kunne i finde en løsning sammen?

  • menneske, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat