Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skrevet med en fuckboy?

Hej allesammen håber i kan hjælpe mig og at i gider læse det hele fra starten og holde ud til det sidste.

 

Jeg har mødt en mega pæn dreng (vi kalder ham Jens) han virkede ret sød. Vi var samme i en hel uge på en lejr her i sommerferien, men vi nåede ikke at snakke sammen. Vi kiggede begge to lidt efter hinanden, og da vi så kom hjem fra den lejr skrev han til mig. Jeg var helt oppe og køre og skrev til en af mine venner (vi kalder ham Hans) der var med på lejren at han havde skrevet til mig.

 

Min ven skrev så til Jens at jeg syntes han var vildt pæn. Min ven fortalte mig så at han havde skrevet til ham, så skrev jeg til Jens om min ven havde skrevet til ham? (det havde han jo, for han fortalte mig det selv). Jens svarede så at han syntes jeg virkede sød, jeg flippede helt ud og vidste ikke hvad jeg skulle gøre.

 

Jeg fik hans Snapchat og vi fik Streak. En dag sendte jeg et hjerte til ham, og… han sendte et til mig. vi sendte hjerter i et par dage.
han stoppede med at sende hjerter og jeg er nu bange for jeg er kommet i en FuckBoy fælde.

 

Han er 15 og jeg er 12. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre jeg vil vildt gerne komme videre end bare lidt snaps men ved ikke helt hvad jeg skal gøre for at komme videre.

 

Håber i vil bruge tid på at hjælpe mig.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Der kan være mange grunde til at han ikke lige sender hjerter, men prøv at skriv til ham igen. Spørg ham måske om han vil lave noget sammen, eller et eller andet. Jeg tænker at du bare må prøve, også se hvordan det går.
Nu ved du, at der er en chance for, at han er en fuckboy, men det er slet ikke sikkert. Men jeg synes alligevel, at du skal have det i baghovedet, for så bliver du ikke så trist, hvis det viser sig at være sandt.
Desuden fortjener du mere end en fuckboy!
Men held og lykke, tag chancen.

  • Anonymous, 15 år

tænk over det måske er han ikke en fuckboy og snak med ha, ogm hvad der sker ov hvorfor han “inorrerer dig”

  • the halvblood princes, 11 år

Jeg kan godt forstå at man kan blive glad for at snakke eller skrive med en pæn eller sød fyr og måske kan blive lidt forelsket. Her nu til dags er vi unge blevet rigtig god til at dømme dreng for fuckbois. Jeg tror det har meget med nettet og især Snapchat at gøre, måske du ikke skulle dømme ham sådan før du kender ham helt, måske du skal prøve at snakke med ham i virkeligheden, og finde mere ud af hvem han er, måske finder du ud af at han kan være genert, sød eller noget helt andet. Prøv at lære ham bedre at kende, det er mit råd ???????? kh en 15 årig pige

  • Anonymous, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat