Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal mødes med en pige?!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng,
Det er klart, at du er nervøs, især hvis det er en du godt kan lide.
Du kan prøve at spørge ind til, om hun går til noget i fritiden, hvilket musik hun hører, eller om hun ser nogle gode serier. Bare spørg ind til hende, så vil hun nok også begynde, at spørge ind til dig. Det er forskelligt fra alle hvornår man kysser, det er noget du selv skal fornemme om du føler for.
Jeg håber det går godt, held og lykke!

  • Anonymous, 15 år

Jeg forstår godt, at du er nervøs, og det er jeg sikker på, at hun også er. Men det skal nok gå, bare vær dig selv! Så er jeg sikker på, at det hele nok skal komme, også det med at kysse. Men det er nok ikke så sikket første gang man mødes, men det er meget forskelligt.

Jeg håber for dig at i får det hyggeligt! Held og lykke!

  • Anonymous, 15 år

Heeyy! Det skal live siges at jeg ikke har læst hele dit brev. Har kun læst til at du er bange for at det bliver akavet. Mit råd: jeg ved ikke om du ved hvem Boris Laursen er? Men han har være med i paridis hotel. Og han har en youtube kanal. Når han ikke poster så meget og jeg keder mig ser jeg hans gamle videoer, ikke fordi at jeg har brug for råd til de ting han rådgiver om, men jeg syntes at de er vildt sjovt. Hvis du går ind på youtube og søger “Boris Laursen – 5 ting” sp kommer der nogle videoer, frem. Fx 5 ting du ikke viste op paridis hotel (den er lige meget for dig lige nu). Og fx 5 små ting der gør din kæreste glad, eller, sådan skriver du med dit crush, eller, date ideer. Du kan bare se dem, og så får du 2 ting ud af det: du griner fordi at de er sjove, og, du får idéer til hvordan det ikke bliver akavet

  • Anonymous, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat