Brev

Skal man bare gøre det?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg kan fuldt ud forstå dig

Hvis jeg var dig ville jeg dog tage det lidt med ro. Hvis du mener du er vild med ham, så prøv stille at starte et venskab, i stedet for at gå direkte til sagen.

Så længe man går i folkeskole er der mange der kan føle en form for flovhed over at date nogen i yngre klasser. Så du skal ikke sætte næsen for højt. desværre…

Bare pas på dig selv, og lyt til dine mavefornemmelse <3

  • Mig, Pige, 16 år

Hej Pige,

I min klasse går der en pige jeg rigtig godt kan lide. Jeg går i 9. klasse lige nu og til foråret skal vi til galla. Så har pigerne sådan en ting med at drengene skal spørge pigerne til galla. Mange af drengene i klassen er generte og tager sig ikke sammen til at gøre det. De har også de samme tanker som dig. (Så det kan drenge også have). Pigerne er også helt oppe og køre omkring det her galla, og glæder sig til at drengene spørger dem. Jeg (dreng) har besluttet for et par år siden, at jeg ikke tænker på hvad andre tænker om mig. For det er mit liv, og mine følelser. Det er der ingen der skal eller kan ændre. Så jeg var som den første henne og spørge hende pigen om hun vil følges med mig til galla. Hun blev helt vildt glad og sagde ja. Og selvfølgelig dagen efter så var rygtet spredt, og alle i hele klassen ved at jeg har spurgt hende. Pigerne kom også hen og spurgte mig om jeg synes hun var sød. Så sagde jeg selvfølgelig også bare ja. Fordi, der er ingen grund til at skjule det. Der er ingen grund til at være pinligt berørt over det. Så mit råd er egentlig bare som du også selv siger, følg dit hjerte og spørg ham. Jeg kan næsten garantere dig at mange andre på årgangen sikkert også kommer til at vide det. Men så kommer mit spørgsmål. Hvad får de ud af den information. Det de får ud af den information er bare at der går en pige i 7. klasse der er sejere end hele 9. årgang og tør at spørge en 9. klasse ud. Hvis nogen kommer til at drille dig med det bagefter skal du ikke lade dig trykke ad det, da det bare giver dem motivation til at drille dig. Derimod, så sig at du er stolt over at have spurgt ham (ligemeget om du har fået et JA eller NEJ) fordi det betød noget for dig, og at det er helt normalt. Så GO FOR IT. Du er bare langt mere moden end alle de andre (undskyld sproget) idioter der måske vil drille dig med det. Så ja, gør det og vær stolt over at du har turde at spørge ham, ligemeget om du får et JA eller NEJ.
Bedste hilsener
Dreng N 16 år

  • N, Dreng, 16 år

lyt til dit hjerte, men måske burde du tage dig en lille smule tid til at kende ham bedre så han ikke viser sig at være træls.
og måske finde ud af om han har en kæreste, for at spare dig ydmygelsen

– venter i spænding på opdateringer <3

  • anynom, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat