Brev

Skal jeg være bange eller glemme det?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej 🙂

Det er jo normalt at gøre sådan nogle ting (i dit tilfælde sende billeder af din røv) når man har en flirt eller en kæreste

Jeg synes ikke du skal være bange, da der jo er en chance for at du ikke bliver udstilt så er det ikke det værd at gå og bekymre sig om noget der ikke kommer til at ske.

Når det er sagt så er det Super vigtig at du bekræfter at han har slettet de billeder af dig. Så han jo selvføgelig ikke kan vise dem til nogen
Og hvis nu at flere og flere begynder at sige noget om at de har set billederne er det vigtig at sige det til en du kan stole på, da det er mobning og det er selvsagt ikke okay og på ingen måde rart.

Men hvis han har slettet dem er der ikke nogen grund til at være bange, selvom han siger til andre at du har sendt billeder af dig, hvor er så hans bevis?

Jeg håber det hjalp 🙂
Kh
-WekeepThisLoveInAPhotograph

  • WeKeepThisLoveInAPhotograph, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

sociale medier

Sociale medier fylder meget i vores hverdag. Det er her hvor vi chatter, ringer, sender billeder og liker hinandens ting.

Er der noget, der gør dig usikker eller bekymret? Går du meget op i likes? Eller er dine private billeder blevet delt?

Prøv guiden her på siden og få hjælp trin for trin. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, prøve afstemningen eller se film om billeddeling.

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat