Brev

Skal jeg vælge ham?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har haft det på præcis samme måde. Jeg syntes du skal snakke med ham og se om han føler det samme. Hvis ik bare synd for ham, for du er sikkert en smuk og fantastisk pige som alle bare kan lide. Snak med ham og hvis han føler det samme så prøv at gå videre og videre

  • Pige, Pige, 13 år

Det med at han opfører sig anderledes når han er sammen med drengene er enten fordi han gerne vil “vise” sig lidt for de andre eller måske for dig. Det er helt naturligt og alle handyr gør det. Han er formegentlig mere rolig og afslappet når i er alene men det kan være fordi drengene ikke er der.

  • Epoc, Dreng, 15 år

Jeg synes du skal give det en chance eftersom, at du synes han er sød. Det er vigtigt du gør det, som du føler rigtigt i det her sammenhæng. Jeg er sikker på, at du er en fantastisk pige og derfor synes jeg du skal ses tiden an.

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat