Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg vælge ham?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg har haft det på præcis samme måde. Jeg syntes du skal snakke med ham og se om han føler det samme. Hvis ik bare synd for ham, for du er sikkert en smuk og fantastisk pige som alle bare kan lide. Snak med ham og hvis han føler det samme så prøv at gå videre og videre

  • Pige, Pige, 13 år

Det med at han opfører sig anderledes når han er sammen med drengene er enten fordi han gerne vil “vise” sig lidt for de andre eller måske for dig. Det er helt naturligt og alle handyr gør det. Han er formegentlig mere rolig og afslappet når i er alene men det kan være fordi drengene ikke er der.

  • Epoc, Dreng, 15 år

Jeg synes du skal give det en chance eftersom, at du synes han er sød. Det er vigtigt du gør det, som du føler rigtigt i det her sammenhæng. Jeg er sikker på, at du er en fantastisk pige og derfor synes jeg du skal ses tiden an.

  • Anonym, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat