Brev

Skal jeg tilgive ham?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tænker også at du skal føle efter dybt inde i dig selv om du stoler på ham. Hvis du gør det kan du tilgive ham. Han har dummet sig men det er menneskeligt. Jeg ved bare at en pige der sidder på toilet og samtidig beder om finger kan være meget svær at holde sig fra for en beruset fyr. Sådan er drenge bare. Så hvis du stoler på han ikke vil gøre det igen synes jeg godt du kan tilgive ham.

  • Søs, Pige, 15 år

Jeg ved godt at det virker uoverskueligt men mennesker fortjener en chance til og en chance efter det. Du skal være glad for at han anerkendte med det samme det betyder at han virkelig elsker dig så jeg syntes at du skal tilgive ham
Kh hende der prøver at hjælpe 🙂 ❤️

  • Jeghjælperhvorjegkan🙂, Pige, 12 år

Personligt har jeg det sådan at jeg måske kunne tilgive hvis min kæreste har kysset på en anden pige eller taget hende på brysterne. Men min grænse ville normalt gå der hvor han har noget oppe i en anden pige, penis eller finger. Men efter jeg har læst dit brev kommer jeg i tvivl. Det virker som om han oprigtigt fortryder så måske du kan give ham en chance til?

  • CS, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat