Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg spørge ham?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej!
Jeg har synes som de andre råd også siger, at du skal prøve at give ham små hints til, at du kan lide ham. I 6. Klasse kunne mig og den her dreng godt lide hinanden, og vi gav hinanden de her små hint, så med tiden begyndte vi at skrive hver dag, så en dag sagde han, at han kunne lide mig (hele klassen vidste det nu) og jeg sagde, at jeg også kunne lide ham. Vi blev aldrig kærester, men det kunne vi sagtens. Jeg tror også at du ville føle dig mere tilpas, hvsi det ikke sker så pludseligt!

Håber jeg var til nogen hjælp!❤️

  • Københavner pigen:), Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat