Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg slå op eller ikke

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa.
Det lyder ikke til at din kæreste og dig kender hinanden mega godt, det kan godt være jeg misforstår noget.
Men jeg synes du skal snakke med ham og sige hvad du føler, du kan fx sige at du har brug for at i skal lære hinanden bedre at kende inden der skal ske noget❤️
Ved ik om jwg har misforstået noget men håber da du kan bruge det

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej (Pige på 13 år)!
Jeg er virkelig glad på dine vegne for, at du har en kæreste. Men, når det er sagt er det jo selvfølgelig ikke Altid lige let. Og det er helt normal i vores alder, og tror faktisk, at det vil fortsætte uasnet, hvor gammel man nu engang er.
Er det din generthed, der gør at du ikke er særlig glad for ham – Du bliver genert, og er derfor ikke særlig god til at snakke med ham/spørge ind til ham – Og så er det derfor, at han siger, at du skal række mere ud?
Jeg har på en måde 2 forskellige svar/råd:
1. Hvis det “kun” er det, som du skriver i din besked, vil der jo kunne være hjælp at hente. Man kan jo Altid træne sin generthed væk, ligesom med så mange andre ting, som man kan træne sig fra/blive bedre til.
Så, hvis det “kun” er det synes jeg på en måde, at du skal fortælle ham det (Selvfølgelig, stille og roligt) – Så han ikke misforstår nået ved det, om for eksempel, at du er bange for ham, osv. Forstår du?
2. Hvis det er fordi, at der er mere i kompliceret i jeres forhold end, hvad du har skrevet til os, så synes jeg, at du måske skulle prøve, at overveje, hvad det er der gør, at tingene imellem jer er komplicerede og, hvorfor, at du egentlig overvejer, at gå fra ham. Og måske derefter prøve på, at række ud efter dine forældre, evt. eller selvfølgelig en anden voksen du stoler på.
Forstår du mine to råd?
Du må i al fald have en fantastisk dag, og så håber jeg, at du på et tidspunkt kommer ovenpå igen!

  • Dreng - 15 år, Dreng, 15 år

Syntes du skal går efter dig hjerte og vær ligeglad med hvad folk tænker, i kunne måske prøve at tale sammen eller du kunne prøve at spørg om i skulle tale også sige havd du føler også kan det vær i kan finde ud af hvad i kunne gøre anderledes, men det vigtigt at i begge to så vil det, håber du kuns bruge det

  • Mul, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat