Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg slå op?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære dig,
3 uger er relativt kort tid, men det kommer jo også an på situationen.
Jeg forstår at det må være svært at føle at han priotere dine veninder frem for dig. Det lyder umiddelbart som om han ikke helt opfører sig som den kæreste, du kunne tænke dig. Det at tanken om at ende forholdet med ham gør dig ked af det, kan betyde flere ting. Er det skyldfølelse? Eller er der noget ved ham du stadig har følelser for?
uanset hvilke følelser du har for begge drenge, er du nødt til at sige noget. Tal med din kæreste og fortæl ham hvad du føler. Måske forstår han, måske gør han ikke. måske er han villig til at samarbejde med at arbejde på jeres forhold, eller måske har han mistet interessen. Uanset hvad er det bedre at kende svaret. Måske ender i med at forstå hinanden?

  • Anonym, Pige, 17 år

Kære dig.
Jeg forstår dine bekymringer, men du er nød til at snakke med ham, du skal fortælle ham hvordan du har det! Det er sindssygt vigtigt man kan det i et forhold, for kan man ikke det.. Skal du virkelig overveje det forhold. Det lyder lidt som om at han ikke er den du troede.
Det er også vigtigt at du kan indse at man godt kan savne nogen, men ik have dem tilbage ik? Håber du kunne bruge det❤️.
Stay strong

  • Sofie Simone, Pige, 16 år

Hejj<3

Jeg synes du kan tage en snak med ham om hvordan du føler. Hvis det måske ikke hjælper så tror jeg dsv du er nød til at slå op.

  • Migg, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat