Brev

Skal jeg slå op?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære dig,
3 uger er relativt kort tid, men det kommer jo også an på situationen.
Jeg forstår at det må være svært at føle at han priotere dine veninder frem for dig. Det lyder umiddelbart som om han ikke helt opfører sig som den kæreste, du kunne tænke dig. Det at tanken om at ende forholdet med ham gør dig ked af det, kan betyde flere ting. Er det skyldfølelse? Eller er der noget ved ham du stadig har følelser for?
uanset hvilke følelser du har for begge drenge, er du nødt til at sige noget. Tal med din kæreste og fortæl ham hvad du føler. Måske forstår han, måske gør han ikke. måske er han villig til at samarbejde med at arbejde på jeres forhold, eller måske har han mistet interessen. Uanset hvad er det bedre at kende svaret. Måske ender i med at forstå hinanden?

  • Anonym, Pige, 17 år

Kære dig.
Jeg forstår dine bekymringer, men du er nød til at snakke med ham, du skal fortælle ham hvordan du har det! Det er sindssygt vigtigt man kan det i et forhold, for kan man ikke det.. Skal du virkelig overveje det forhold. Det lyder lidt som om at han ikke er den du troede.
Det er også vigtigt at du kan indse at man godt kan savne nogen, men ik have dem tilbage ik? Håber du kunne bruge det❤️.
Stay strong

  • Sofie Simone, Pige, 16 år

Hejj<3

Jeg synes du kan tage en snak med ham om hvordan du føler. Hvis det måske ikke hjælper så tror jeg dsv du er nød til at slå op.

  • Migg, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat