Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg sige ja til vi skal være kærester?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej Kære dig.
Jeg kan godt forstå det med kærester kan være rigtig spændene og når man pludseligt begynder at tænke på det modsatte køn eller samme køn på en anden måde end venner. Kan du mon genkende det? Jeg kan læse at i begge kan lide hinanden…. Det er jeg så glad for at høre. Jeg har aldrig haft en kæreste og nogengange bliver jeg misundelig men jeg plejer også at sige… nej jeg er ikke klar og det ved jeg inderst inde godt…. Føler du fig klar? Nogengange kan man godt sådan tænke man er vild med en som jeg engang gjorde men jeg gik det ikke godt og viste så at nej jeg skal ikke have en kæreste og jeg må indrømme at jeg tænkte nok bare på hvor sejt det var at have en kæreste og tænke på og troede alle andre havde en kæreste og det med kys er fedt. Jeg vil faktisk ikke have en kæreste og jeg vil ikke noget seksuelt før jeg slet ikke er i tvivl om at hey det er ham jeg skal have! Jeg tænker på om du er i tvivl om det er det rigtige- det jeg prøver at sige er vent til du er klar. Det okay at prøve at være kærester og sige …. Jeg har brug for en pause …. Det er også en god ide at hvis i besluttet jer for at blive kærester at i ikke offentlig gøre det før i ved om det holder? Hvis i stadig er kærester efter en måned kan man godt begynde det i forhold til hvis i skår om en uge efter. Det er rigtig vigtigt du mærker efter…. Det behøver ikke være nu. Jeg har lovet mig selv det ikke bliver en kæreste jeg skal have før jeg bliver 15 eller 16 eller mere er vel okay okay for man skal nok nå det. Er det fordi det spænene eller fordi du faktisk er forelsket? Der er en forskel for det kan være spænende . Jeg tror bare at jeg prøver at sige det okay at vente til du bliver ældre. Ingen pres …. Det kommer men det er i sidste ende også din beslutning og ikke vores som skriver herind.
Vi ses søde
Kærlig hilsen Sara

  • Sara, Pige, 14 år

hej
jeg ved hvordan du har det vis du følder at det er det rigtige at gøre så sig ja
håber du kan bruge det <3
hilsen 15 årige pige

  • pige, Pige, 15 år

Ja det synes jeg. Du kan jo godt lide ham og hvorfor holde det hemmeligt? Så kan I også fx holde i hånd eller kys mens andre kan se det.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat