Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg sige det eller holde det for mig selv?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg synes ik du skal sige noget jeg har selv været i din situation og jeg var meget bekymret i starten men jeg snakkede med min bedste ven som førstod mig og jeg kom af med min tanke og nu er vi stadevæk kærester

  • Sofie, Pige, 14 år

Kære pige på 14 år. Jeg kan godt forstå, at du er lidt forvirret om, om du skal sige det til ham eller ej. Altså jeg mener det samme som din veninde, men som du skriver så ved du heller ikke helt hvordan du skal sige det, måske ville det være nemmere på en anden måde, som fx. At skrive det i et brev? Men hvis du nu beslutter dug for at du vil sige det til ham face to face så kunne du jo starte ud med (din kærestes navn) “Jeg elsker dig meget, men jeg er måske lidt bange for om du elsker mig lidt mere, jeg er virkelig glad for at have dig, men det er altså bare sådan her jeg har det” Håber mit råd måske kan hjælpe. Ønsker dig held og lykke 🥰

  • Anonym, Pige, 11 år

Hej med dej(:
Jeg syntes ikke det er en god ide at sige til din kæreste at du er bange for at han elsker dig højere end du elsker ham. Det vil måske bare gøre ham ked af det. Han vil måke enda tro at du ikke elsker ham mere. Istedet snak om det med din(e) bedste veinde(r).
Jeg syntes saktens du kan sige at du har svært med alt den negativitet! Sig det på en pæn og sød måde, men jeg kender selv det der med at folk altid kun snakker negativt. Og du skal bare sige det som det er. Du kan f.eks. sige “Det er ikke fordi jeg ikke vil høre på dig eller ikke vil hjælpe dig med dine frustrationer, men alt den negativitet gør mig ked af det. Jeg syntes bare du skulle vide det. Også herfra kunne vi arbejde på at gøre vores forhold endu bedre end det er” Hver ærlig, men “giv” ham noget andet i “bytte”. Hvis du forstår hvad jeg mener. Du kunne måske forslå at give ham 10-20 minutters negativ tale tid når i er sammen. Og mere hvis der er meget meget brug for det. Og hvis han virkelig holder af dig ville han ikke slå op fordi du fortæller ham det. Han ville sikkert blive lidt ked af det, men det er svært at lade være med at åre folk hvis man også skal have plads til at leve.
Håber det hele løser sig!<3

  • BaNNAna SpLiT, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat