Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg komme videre eller prøve

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hey!
du er ikke den eneste der har prøvet dette, jeg har også prøvet at ryge ud af kontakt med en, som jeg snakkede virkelig godt med, og var tæt på at blive kærester med. jeg blokerede ham på snap efter et skænderi men kunne ikke stoppe med at tænke på ham, derfor valgte jeg at tage kontakt med ham igen (jeg havde stadig hans nummer fra tidligere), og prøve og forklare hvad der gik gennem mit hoved da jeg blokerede ham. han skrev at jeg skulle add ham tilbage og vi kunne starte forfra. jeg har det stadig mærkeligt med det, men prøver og bare se frem af.
– det jeg prøver på at sige er, at det kunne være en god ide og prøve og kontakte ham (hvis du vil self) måske føler han det samme? måske er han forvirret over hans egne tanker og følelser, og er bange for hvordan du ville reagere. du kunne skrive til ham, fx “hey, ka vi snakke?” og se hvad han svarer, fortælle ham hvordan du har det, inden det er for sent yk. hvem ved, måske ender det virkelig godt? det håber jeg.
anyways, håber du finder ud af det <3

  • pige, 14 år, Pige, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat