Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

skal jeg gøre hvad jeg vil selvom jeg ikke må ??

hej allesamen,

jeg har den her kæreste over et spil

jeg ved kun has alder og navn

og hvilken skole han går på,

som jeg har sagt jeg mødte ham over det her spil.

han er mega sød

og har 3 4 dage tænkt over at spørge om han hemmeligt vil snakke på google meet,

men ved ikke om jeg skal spørge ham.

må nok ikke for mine forældre,

men vil gerne.

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Er det dig der vil tage initativ til det her Google Meet møde, eller har selv tidligere spurgt om at snakke mere privat med dig? Hvis det er dig der vil tag initiativ kan du spørger ham først inden du skal logge af næste gang i spiller. Grunden til jeg siger inden du skal logge af, er for at så får du en chance for at snakke med din mor først.

Du kan jo sagtens sige til ham:
“Jeg skal i seng nu, men vil lige hører om du kunne tænke dig at snakke over Google Meet?”

Hvis han så siger ja kan du jo sige, at du lige er nødt til at spørger din mor om lov først, men at du bare lige vil hører om han har interesse i det, før du går til din mor.

Når du går til din mor synes jeg bare du skal sige det som det er:
Du har mødt den her dreng og du vil rigtig gerne snakke med ham over Google Meet, men at du godt kunne tænke dig at hun er til stede på dit værelse (eller hvor du nu sidder), sådan at hun kan give dig tryghed + hun kan gribe ind, hvis det bliver for personligt, fx. hvis han pludselig begynder at spørger om du vil tag tøjet af, så kan din mor gribe ind og stoppe det.
Han behøver jo ikke vide hun er i rummet, og hun kan jo bare sidde et sted hvor han ikke kan se hende.

Hvis du går til din mor først udviser dit et stort ansvar, jeg tror også din mor vil være stolt af dig, at du tænker på din egen sikkerhed, og at du gerne vil have hendes hjælp. Samtidig med at der nok er større sandsynlighed for at hun siger ja til det.

Hvor imod hvis du gør det bag hendes ryg og det så ender galt. Så står du ikke kun med en mor der bliver sur og skuffet over dig, du står måske også med et problem der i værste tilfælde kan forfølge dig resten af livet.

Gør det for det mest fornuftige, tal med din mor søde.

  • Sara, Pige, 14 år

Er du HELT sikker på at han rent faktisk er en dreng på din alder? Har du bevis for at han findes og går på den skole som han siger? Der findes (desværre) voksne som lades som om de er børn og så skriver med børn over nettet og prøver at blive venner med dem og så begynder de måske at skrive klamme ting osn.

Jeg synes at “Sara, Pige, 14 år”s svar er rigtig godt!

Han er formentligt den han skriver at han er, men det er en god idé at passe rigtigt meget på med personlige informationer mm., indtil man har bevis for det.

Håber det lykkes på en god måde, det kan sikkert blive hyggeligt at sludre med din kæreste 🙂

  • Dreng, Dreng, 23 år

Pas på om han fortæller det rigtige så pas s
På men hvad du fortæller om dig selv

  • Bella, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat