Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg fortælle ham det?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

For det første synes jeg kun det er en fordel. Du har lært din krop bedre at kende ved at være sammen med veninder og det er jo kun godt. Nu skal jeg jo ikke bestemme om du skal være helt ærlig overfor din kæreste men når du nu spør vil jeg svare JA! Jeg var selv uærlig overfor min kæreste før vores første gang for jeg sagde jeg aldrig havde været sammen med nogen. Da vi var færdige spurgte han igen ind til det for han syntes jeg havde virket så komfortabel med at være nøgen og som om jeg havde prøvet noget før og så måtte jeg indrømme at jeg havde haft en pigekæreste på et tidspunkt. Han tog det nu pænt men jeg var flov over jeg havde været uærlig.

  • Cat, Pige, 16 år

Tror ikke du skal være nervøs for at sige det. Jeg sagde det til min fyr inden vi skulle ha vores første gang. Altså at jeg havde været intim før, bare med en veninde. Det tog han sig ikke af, syntes bare det var sødt og sjovt. Så jeg synes du skal sige det til ham

  • No Name, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat