Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal de vide det??

Hej jeg er en 13 årig pige som gerne vil høre om man SKAL fortælle sine forældre hvis man har eller får en kæreste?

Behøver man det?

Og er det normalt at ikke ville fortælle dem det sådan lige.

Hilsen mig

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

de skal ikke men altså hvis du skal køres over til tit personen kommer ved dig osv finder du ihvertfald ud af det til sidst og dine forældre er nok glade for du har fundet en lidt forskelligt tho men pyt

bare du er glad for den du har fundet er alt godt 😀

  • Lasse, Dreng, 15 år

hej pige på 13,
nej, du SKAL ikke. jeg har haft en kæreste, og jeg valgte ikke at sige noget i starten. En dag da min far dog begyndte at joke med det besluttede jeg at sige det. jeg fortalte ikke mere om det, bare at jeg havde en og det var fint nok. jeg syntes kun at det er vigtigt at man kan fortælle dem det hvis man kommer ud for noget der er ubehageligt eller bliver presset til noget man ikke har lyst til af sin kæreste eller i forhold til sin kæreste. hvis du ikke har lyst skal du ikke det.
held og lykke med det.

  • P, Pige, 13 år

Du behøver helt klart ikke at fortælle det ,men hvis det begynder at blive et mere seriøst forhold og du tror dine forældre ville kunne acceptere det kan det helt klart være en god ide. Derudover er det nok også en god ide at snakke sammen med din kæreste før du siger det og se hvad han siger til ,men det er selvfølgelig helt op til dig

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat