Brev

sikker på at jeg er bøsse…

hej jeg er en dreng på 13 år og jeg er ret forvirret.

har haft en pige kæreste vi havde kysset, snavet osv (dog ikke det næste skridt).

dengang da jeg onanerede var det meget piger jeg så.

men søgte på gayporn og har brugt det til at onanere med og det var dejligt.

jeg ved ikke hvordan jeg ka springe ud.

og ved ikke om hvis jeg finder en sød dreng om nogle måneder

og vi så vil ha sex hvem der ska være giver eller tager.

håber der er nogle 13-14 årige homoseksuelle der vil hjælpe mig.

pls hjælp mig

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Synes ikke du skal være som så bange, for at springe ud. Slet ikke hvis man ved, at ens netværk er åben for lgbtq+ samt man ved at de elsker en uanset hvad.
Du skal dog gøre det i dit eget tempo, og gøre det på den måde du føler der tryggest ved. Altså sige det ansigt til ansigt, via brev, video osv. Og hvem du først vil sige det til.

Har selv stået i situationen, der startede jeg først med mine tætteste veninder med video. Derefter min lillebror med en meme, et brev til min mor og storbror og så en besked
Bare nogle ideer til hvad man kunne gøre, men du skal gøre det i dit eget tempo. Og finde den tryggeste og behaglige måde, at springe ud på ( :

Det med top,bund og switch, det finder din partner og dig selv ud af

Kh en biseksuel pige

  • Fra C, Pige, 16 år

Ej folk er søde🥺🥺❤️❤️❤️

  • Anonym, Dreng, 13 år

Hej jeg er selv en dreng på tolv år og jeg er selv homo så jeg ved nok lidt jeg har også oplevet lidt det samme men jeg har valgt at oplyse min klasse om det via sociale medier men ikke mine forældre da jeg ikke ved hvordan de reagerer og jeg kan godt se dit dilemma men synes at du skal gøre tingene i dit eget tempo

  • Homo dreng, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat