Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Tror ikke han kan lide mig…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære 15 årig pige
Jeg forstår dig fuldstændig, alle de ting du fortæller minder lidt om noget jeg har været igennem sammen med en dreng, som jeg var helt vildt med. Han gik også i min klasse. Vi er kæreste den dag i dag og har været sammen i snart ni måneder.
Jeg var også i tvivl om han kunne lide mig og ville ikke ødelægge vores venskab, men jeg tog chancen, fordi vi havde snakket så meget sammen på en studietur til Italien, og han havde gjort en masse søde ting for mig. Så da vi kom hjem spurgte jeg flere gange om han ville med på en aftentur og han sagde ja alle gange. Jeg fortalte ham så senere at jeg var vild med ham, fordi jeg ikke kunne holde det inde mere, og han havde det så på samme måde. Jeg var MEGA nervøs da jeg fortalte ham det, men jeg synes helt klart at du skal fortælle ham hvad du føler, fordi det er jo den eneste måde, du finder ud af om han har det på samme måde som dig.
Du kan jo evt fortælle det over en snap, hvilket jeg gjorder, fordi jeg var bange.
Knus <3

  • A.

Hej søde
Jeg synes ligesom den anden person der har skrevet, at du skal fortælle ham hvad du føler. Jeg synes også at du skal fortælle ham det over snap for så kan du altid sige at det var en S,P elller K eller noget i den stil. Så tror jeg ikke det bliver ligeså akavet hvis han ikke kan lide dig.
Håber det ender godt❤️

  • K, Pige

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat