Gratis

anonymt

24/7

Brev

Er vild med en jeg ikke tror kan lide mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg tror det eneste du kan gøre er at glemme ham lidt men hvis du tør at fortælle ham om dine følelser skal du så meget gøre det men hvis du ikke tør er det også fair nok men nu siger du at han snart skal på efterskole. Det er da også Ret godt fordi så kan du fokusere på noget andet end ham 🙂

  • D, Pige, 15 år

Jeg synes du skal stå ved dine følelser, og fortælle ham hvordan du har det. Tænk hvis han har det på samme måde.

  • Hassan, Parasexuel, 8 år

Jeg har det selv sådan men prøv at tænke på noget andet det hjælper for mig nogen gange eller lav noget andet så du ikke tænke på ham så meget eller hyg dig med dine venner eller veninder hvad nu du har også når du hygger sammen med dine venner eller veninder så tænker du måske på noget andet det hjæper for mig nogen gang og nogen gange hjælper at ha det sjovt det gør det med mig så tænker jeg ikke på så meget den jeg er vild med håber du kunne bruge mit svar

  • Isabella

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat