Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sextelt forvirring

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg ville råde dig til at hvis du har en ven som du virkelig er tæt ved og kender ham som du vild med så, syntes jeg st du skal spørge ham om han ville hjælpe dig med dit problem. Jeg er selv bøsse og har haft problemer med min seksualitet og blev overfaldet 2 gange på et år. Og jeg anede ikke hvordan de vidste det.

Jeg fik hjælp af to voksne da jeg var på lejr, fordi jeg var forelsket i en dreng som hed Lucas. Jeg var bange for at han ikke ville være sammen med mig som ven men han tog det heldigvis på en pæn måde. Men han var desværre for mig ikke bøsse.

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat