Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sextelt forvirring

hej jeg er en dreng på 15 år.

jeg har haft 3 pige kærester men jeg er blevet forvirret fordi at der er en dreng i min klasse som jeg syntes er mega lækker og jeg ved at han er til drenge. men jeg kan bare ikke få ham ud af mit hoved for jeg tænker hele tiden sexuele tanker om ham.

men jeg tænker også på de piger fra min klasse. jeg har også haft tanker om både piger og drenge på samme tid.hvad skal jeg gøre jeg er bare så forvirret og ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre.

jeg har prøver med porno men jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre. kan du hjælpe mig.

-N

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

I teenage-årene er det helt normalt at være forvirret især omkring seksualitet, jeg tror rigtig mange teenagere (inklusivt mig selv) har overvejet om man også kunne være til ens eget køn, og er næsten helt sikker på, at der også er andre i din klasse, der også er forvirret. Og en af grundene til at man kan være forvirret nær man er teenager er, at der kører en hulens masse hormoner rundt i kroppen når, der kan påvirke kroppen og tankerne. Men som de andre også skriver, så er der jo andre seksualiteter end hetero og homoseksuel, man skal bare finde ud af sin egen, så hvis jeg skal være helt ærlig synes jeg du skal gå efter ham drengen, og så se om det virker rigtigt eller forkert.
Håber mit svar var brugbart 😉

  • Rådgiveren, Pige, 16 år

Hej med dig. Det er helt almindeligt at man begynder at få sådan nogle tanker, når man er i puberteten. Det behøver ikke at betyde noget. Ligesom det at du har haft 3 pigekærester heller ikke nødvendigvis betyder noget.
Mange på vores alder begynder at eksperimentere eller tænke over tingene. Du behøver slet ikke vide, hvad din seksualitet er endnu. Bare tag den med ro, og gør hvad det føles rigtigt for dig selv.
Knus

  • Dia, Pige, 16 år

Hej jeg ville råde dig til at hvis du har en ven som du virkelig er tæt ved og kender ham som du vild med så, syntes jeg st du skal spørge ham om han ville hjælpe dig med dit problem. Jeg er selv bøsse og har haft problemer med min seksualitet og blev overfaldet 2 gange på et år. Og jeg anede ikke hvordan de vidste det.

Jeg fik hjælp af to voksne da jeg var på lejr, fordi jeg var forelsket i en dreng som hed Lucas. Jeg var bange for at han ikke ville være sammen med mig som ven men han tog det heldigvis på en pæn måde. Men han var desværre for mig ikke bøsse.

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat