Brev

Sextelt forvirring

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

I teenage-årene er det helt normalt at være forvirret især omkring seksualitet, jeg tror rigtig mange teenagere (inklusivt mig selv) har overvejet om man også kunne være til ens eget køn, og er næsten helt sikker på, at der også er andre i din klasse, der også er forvirret. Og en af grundene til at man kan være forvirret nær man er teenager er, at der kører en hulens masse hormoner rundt i kroppen når, der kan påvirke kroppen og tankerne. Men som de andre også skriver, så er der jo andre seksualiteter end hetero og homoseksuel, man skal bare finde ud af sin egen, så hvis jeg skal være helt ærlig synes jeg du skal gå efter ham drengen, og så se om det virker rigtigt eller forkert.
Håber mit svar var brugbart 😉

  • Rådgiveren, Pige, 16 år

Hej med dig. Det er helt almindeligt at man begynder at få sådan nogle tanker, når man er i puberteten. Det behøver ikke at betyde noget. Ligesom det at du har haft 3 pigekærester heller ikke nødvendigvis betyder noget.
Mange på vores alder begynder at eksperimentere eller tænke over tingene. Du behøver slet ikke vide, hvad din seksualitet er endnu. Bare tag den med ro, og gør hvad det føles rigtigt for dig selv.
Knus

  • Dia, Pige, 16 år

Hej jeg ville råde dig til at hvis du har en ven som du virkelig er tæt ved og kender ham som du vild med så, syntes jeg st du skal spørge ham om han ville hjælpe dig med dit problem. Jeg er selv bøsse og har haft problemer med min seksualitet og blev overfaldet 2 gange på et år. Og jeg anede ikke hvordan de vidste det.

Jeg fik hjælp af to voksne da jeg var på lejr, fordi jeg var forelsket i en dreng som hed Lucas. Jeg var bange for at han ikke ville være sammen med mig som ven men han tog det heldigvis på en pæn måde. Men han var desværre for mig ikke bøsse.

  • Anonym, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat