Brev

Sex og piger

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng 17 år

Jeg synes bare du skal være dig selv og så på et tidspunkt skal der nok komme helt automatisk. Det er da en god ide at rose en med at sige hun ser godt ud eller har flotte øjne. Se hvad tiden viser og følg din mavefornemelse.

Håber det løser sig<3

  • Anonym, Pige, 14 år

hej dreng på 17 år.
du kunne også finde en på snapchat hvis du helst ikke vil have at det er en fra din klasse, og du kunne fx sige/skrive at en pige ser sød ud, er pæn eller spørger ind til hende eller spørge hvordan hun har det eller om hun har haft en god dag, fordi de fleste piger ka godt li omsorgsfulde drenge og at få komplimanger

  • Ano, Pige, 12 år

du kan bare starte med som du sagde at sige de har pæne øjne og når du så finder en du kan lide så skal du bare være dig selv ( sorry for dålligt svar)

  • Blop, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat