Brev

Sex med kæresten?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, dreng på 15 år..
Hvis i er rigtige tætte og kan snakke med hinanden om næsten alt, synes jeg, at i skal tale om det.. du kunne eventuelt spørge hende lidt ind..

  • a, Pige, 15 år

Hvis i sover sammen skal du nok bare prøve på at snave hende og så begynde og røre hved hende. Det gjorde jeg hved min kæreste og det virkede men hvis hun siger stop så mener hun det

  • Hjalte, Dreng, 16 år

Det er en god ide atstarte med finger fremfor penis, det vil mange piger gerne. Du kan jo prøve langsomt at nærme din hån til hendes skød, evt. nede i hendes underbukser og se hvordan hun reagerer. Hvis hun reagerer positiv er det en god ide at la hende ta styringen første gang og føre din hånd. Så finder du ud af hvad hun kan li. du finder ud af hvor klitten er og om hun gerne vil gnubbes direkte på klitten eller ved siden af – pigers klitter er nemlig forskellige. Nogen piger vil også gerne ha en finger op, andre ikke – det finder du så også ud af. Mærk efter, lyt til hende, ha tålmodighed, så skal det nok blive en god oplevelse. Held og lykke

  • Majken, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat