Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex eller ej

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Det er meget forskelligt hvornår man er klar til sex. Dog Synes jeg måske det er lidt tidligt som 13 årig men det er selfølgelig op til dig selv😁
Hvor er det dejligt at du har en sød kæreste. Prøv at snak lidt med hende og find ud af om hun har det på samme måde. Jeg tror det er vigtigt at I begge føler jer klar til at have sex, så måske skal I lære hinanden lidt bedre at kende til at starte med. Håber du kunne bruge svaret. Kh Mig

  • Anonym, Pige, 15 år

Jeg tænker ikke det gør så meget når det kun er venindesex. Det med lavalder er mest hvis det er en pige under 15 og en ældre dreng. Det er ikke tilladt. Der er også det med at man kan blive gravid og alting hvis det er pige og dreng. Hvis I er klar og enige om det tænker jeg sagtens I kan begynde så småt. Jeg ville nok holde igen med oral og alt sådan noget til I er ældre, men synes sagtens I kan kysse under dynen og kæle med hinanden til i kommer. Held og lykke med det.

  • M, Pige, 15 år

Hej pige 13 år

Det lyder helt fantastisk du har fundet en sød kæreste. Jeg synes man skal have sex, når man er klar og ikke kun begrund af ens alder. Dog synes jeg ikke at i har været sammen i så lang tid endnu, så jeg vil anbefale jer at vente lidt så i begge har de der sommerfugle i maven, men hvis i har kendt hinanden i lang tid og godt kan lide hinanden, synes jeg også det er i orden.

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat