Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Sex?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey
Jeg er selv 15år og har haft sex. Jeg fik taget min mødom som 14 årige, fordi jeg følte mig presset af en dreng som jeg godt kunne lide. Han forstod ikke mine grænser og derfor lod jeg mig presses. Jeg har fortrudt det meget, fordi jeg ikke var særlig gammel. Så det bedste råd jeg kan give dig er, du skal IKKE gøre det, hvis du føler dig presset til det. Jeg lover dig, men bliver rigtig ked af det bagefter, hvis man ikke har følt sig klar.

Første gang gør rigtig nok, eller det gjorde det på mig. Men det er kun de første par gange. <3

  • zh, 15 år

Hej . Jeg syndes du skal sige til dem at du føler ikke du er klar. Vent til du syndes du er klar ????☺️

  • Emila, 11 år

Hej med dig. Jeg har selv været i situationen, og forstår dig. Jeg synes ikke du skal presse dig selv ud i det, hvis du ikke føler dig klar. Men hvis du har lyst og tænder på din kæreste, go for it! – Med hensyn til smerten.. Det er meget forskelligt fra person til person, hvorvidt det gør ondt eller ej. I tilfælde af smerte, skal du blot bede din kæreste om at tage det stille og roligt.. Så skal smerten nok aftage! Efter i har gjort det 2-3 gange begynder det også at blive dejligt for dig, i de fleste tilfælde!:)

  • Sexguiden, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat