Brev

Sex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 (snart 15)
Ja det er faktisk uloveligt, men kun hvis du er OVER 15 og han er UNDER 15. Den regel er nemlig lavet til, at beskytte børn og unge.
Altså ved ikke lige, hvor snart du er 15 og, hvor snart han er 14, jeg tænker I skal vente til han er 15 og du er 16.
Håber du kunne bruge mit svar.
Kh Hjælperen

  • Hjælperen, Pige, 11 år

Det er rigtigt det er ulovligt ja, men loven er til for at beskytte små børn for overgreb. Der sker altså ikke noget ved at have sex med en på 13/14 når man selv er 15. Fordi det er slet ikke det loven er til for, det er jo ikke et overgreb. Så vil råde dig til ikke at afholde dig fra det af den ene grund du er 1 år ældre. Min kæreste var også 14 og jeg 15 da vi havde sex første gang. Og det fortryder jeg ikke og jeg ville også synes det var en anelse mærkeligt at melde sin kæreste for det. Når man selv frivilligt gerne vil i seng med personen og have sex.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det rigtigt det er ulovligt når i begge ikke er 15. Ligesom det eneste som kan stoppe jer fra at have sex, det jer selv, eller jeres forældre. Så længe i begge er under 15, er det ikke ulovligt.

Sex er vidunderligt. Det er det mest dyrebar du kan give væk af dig selv. Er du helt sikker på, at han skal være din første seksuelle oplevelse? Skal det være ham, som du husker resten af livet, når du tænker tilbage på din første gang?

Hvis du sikker, så lad mig sige to ting først:

1. Jeg havde sex første gang, da jeg var 12 – 13 år. Jeg fortryder det i dag. Jeg troede jeg var klar, men jeg skulle have ventet.

2. Er du sikker på han er klar, og det ikke bare er lysten til at prøve det, som driver ham?

Hvis du forsat er sikker, og vil have sex med ham. Vil jeg sige det samme til dig, som jeg sagde til min lillesøster “Husk i det mindste kondom, så du ikke risikerer en graviditet”

😊

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat